mandag 17. februar 2014

Plutselig topptur

Løp! Taurus er på vei!
I dag hadde vi planlagt en tur på lekeplassen ved foten av Bastillen. Vi hadde gjort klar kart over labyrinten, fire livspucker og godt humør. Guttene byttet på å være utfordrere, Taurus, Daidalos og Slimpromperen. Etter hvert kom jenta infamilien også, og hun rakk akkurat en runde med Labyrint før vi fant ut at vi skulle ta en tur til Bastillen. På vei opp så vi noen franske Haute Couture-marihøner og noen vanlige, som Imre mente kom fra Norge.

Norsk marihøne
Franske marihøner


Det var supert vær, god stemning og jaggu om vi ikke rakk opp i det samme minuttet som sola gikk ned bak Vercoursfjellene. Så var det tid for crepes, kakao, og kaffe på kafeen på toppen, for så å ta kabelvognbanen ned igjen.
Legg til bildetekst


Godt å få sjekka ut om klaustrofobien og høydeskrekken er intakt.

Bare en liten strek i regninga, det var mandag, dagen da Frankrike stenger alt som kan ligne på service i nærheten av noe som kan minne om en turistattraksjon. Så, ingen crepe, ingen kaffe og ingen kabelvogn. Bare en sol som var gått ned og et lys som begynte å svinner hen.. Og siden vi hadde tre hundre meter å gå ned uten gatelykter, men gjennom bratte tunelltrapper, så tok vi kjapt fatt på nedstigningen. Halvveis nede møtte vi Vanessa som jogga opp.. Men vi hadde unger på skuldrene, så det ble da litt trening på oss også. 
Og så ble det Dr. Oeteker på oss når vi kom hjem. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar