mandag 3. mars 2014

I de sveitsiske alper

Grete har noen fredager, så da tok vi like så greit turen opp i de sveitsiske alpene for å stå litt på ski og ake. Nede i bygda var det ganske varmt, så vi måtte kjøre masse sikksakkveier, men når vi kom frem var det jaggu flott au. Vi fikk starta byggingen av en snøgiraff også, men den ble bare halvferdig. Allikevel er det jo litt morsomt å tenke på arkeologene som finner rammen til giraffen om ti tusen år og bare: " hva i all verdens navn er dette?".

Bildebevis av den Ubersjeldne Snegiraffen. Dvs. den enda sjeldnere Ramma til en Snegiraff!


Even i farta!






Denne bakken var litt brattere enn det så ut som

Man blir aldri for gammel for akebrett. Bare for stor.



5 kommentarer:

  1. Har bare Grete noen fredager? Må være en fransk greie, for her har vi en fredag i hver uke. Imre ser litt klemt ut på akebrettet... Vi gleder oss til dere en gang returnere til koselige alta^o^

    SvarSlett
  2. Forbaskede smarttelefon med ordliste! Men som di derre deLillos sa en gang; Ingen blir klok av smarttelefon som ikke var klok fra før". Ja, vi kommer på en fredag. Eller en annen dag med a i.

    SvarSlett
  3. Jeg trodde fredag var Telemarks for fridag...dere kan si hva som helst til meg og jeg vil nok tro det er Telemarksk om jeg ikke har hørt d før..;) bra dere koser dere...trés bien:)

    SvarSlett
  4. Kult at stabburene har sklier i Sveits...

    SvarSlett
  5. Det kan godt hende at det er Telemarksslang for fredag, men av hensyn til allmenheten og allmuen, så skrives mesteparten av bloggen på bokmål. Og litt dialekt. Og litt fransk. Og med høyde for noen skrivefeil, så egentlig et uforståelig kaudervelsk samensurium. Men dere får se på bildene da!
    Ja, på sveitsisk betyr Stabb "Liten Rutsjebane", så stabbur på sveitsisk blir faktisk "Lille Rutsjebanehus". Sant! Bare googl det.

    SvarSlett